Pokud najdete zamilované avokádo do 10 sekund, máte bystřejší mozek než 97 % lidí

Hádanka s avokádem
Fotografie: Chashmak

Pokud se vám podaří za 10 vteřin najít zamilované avokádo, patříte mezi bystré jedince. Schovává se někde mezi ostatními na obrázku.

Hádanky a vizuální testy jsou skvělým způsobem, jak podpořit svůj mozek a zlepšit schopnost rozeznávat detaily a barvy. Zároveň mají velmi pozitivní vliv na zrak a rozvijí inteligenci i bystrost. Stačí si na ně přitom vyhradit pouze několik vteřin denně a dočkáte se příznivých změn. Dnes si můžete své dovednosti ozkoušet tím, že se pokusíte najít zamilované avokádo na obrázku. Máte na to dle webu Chashmak však velmi krátkou dobu.

Kde se nachází zamilované avokádo

Pravidelné procvičování vizuálních testů a hádanek nabízí hned několik pozitivních přínosů pro váš mozek, a nejen ten. Pomáhají zdraví snižováním stresu, relaxací a podporou vnímání a kognitivních schopností. Navíc si přitom užijete spoustu zábavy a alespoň se na chvíli odtrhnete od každodenních problémů. V této hádance si budete moci vyzkoušet jeden takový úkol vyřešit, a to hledáním zamilovaného avokáda.

Hádanka s avokádem
Fotografie: Chashmak

To se nachází někde na obrázku mezi ostatními plody. Jsou tu uspořádané v několika řadách, hezky jedno vedle druhého, některé jsou obrácené vzhůru nohama, aby vás zmátly. Pozorně hledejte každý detail, a pokud vyřešíte hádanku během 10 vteřin, patříte mezi velmi bystré jedince. I delší čas je nicméně v pořádku a pravidelným procvičováním podobných úkolů se to navíc časem zlepší. Pokud vám to však dělá i nadále problém, řešení najdete níže.

Pacient test

Jen 1 ze 100 lidí pochopí, která žena je skutečně těhotná. Důkazu si všimnou jen géniové s IQ nad 121

Hádanka s avokádem
Fotografie: Chashmak

Zamilované avokádo s peckou ve tvaru srdce se nachází ve 3. řadě zdola, téměř úplně vpravo. Nyní když znáte řešení, můžete ukázat vizuální test svým přátelům a porovnat své schopnosti. Každopádně zažijete spoustu zábavy a kromě relaxace také podpoříte své kognitivní funkce.

Pro internetový magazín iEnigma se Pavlína rozhodla psát po předchozích zkušenostech z online prostředí. Studovala mediá... [Více o autorovi]