Čísla v tomto obrázku mezi sebou skrývají tajného vetřelce, na jehož nalezení je třeba mít IQ nad 122

Čísla 8831
Fotografie: Chashmak

Máte rádi výzvy, které prověří vaše vizuální schopnosti? Pak je tato hádanka přesně pro vás! V mřížce plné čísel 8831 je ukryto jedno číslo 8811. Najděte ho během 20 sekund.

Vizuální hádanky jsou skvělým způsobem, jak si prověřit svou schopnost pozorně sledovat detaily a rychle reagovat, uvádí web Chashmak. Dnešní výzva přichází s jednoduchým zadáním, které však vyžaduje maximální soustředění. V mřížce plné čísel 8831 se ukrývá jediné číslo 8811. Vaším úkolem je během pouhých 20 sekund toto číslo najít.

Najděte schované číslo

Možná to zní jednoduše, ale jakmile se ponoříte do řešení, zjistíte, že každá sekunda je cenná. Mřížka vypadá na první pohled monotónně, ale právě v tom spočívá její záludnost. Vaše oči musí rychle rozpoznat drobné rozdíly mezi číslicemi, aby mohly odhalit to správné číslo.

Čísla 8831
Fotografie: Chashmak
Zebry test

Pokud najdete skrytého vetřelce mezi zebrami, můžete se pyšnit vysokým IQ nad 137

Tato vizuální výzva není jen o zábavě, ale také o zlepšení vašich kognitivních dovedností. Když se soustředíte na hledání čísla 8811, aktivujete tím různé oblasti mozku, které jsou zodpovědné za vizuální vnímání, pozornost a rychlé rozhodování.

Pocit úspěchu a zadostiučinění

Pokud se vám podaří najít číslo 8811 během stanoveného času, můžete se oprávněně cítit hrdí. Tato hádanka totiž není jednoduchá a vyžaduje rychlé a přesné vnímání. Jestli se vám stále nedaří lokalizovat hledané číslo, na obrázku níže naleznete řešení.

Čísla 8831 řešení
Fotografie: Chashmak

Pocit vítězství a uspokojení z toho, že jste výzvu zvládli, je jedním z největších odměn. A pokud jste číslo nenašli, nezoufejte! Trénink dělá mistra, a čím více takových hádanek vyřešíte, tím lepší budete.

Pro internetový magazín iEnigma se Pavlína rozhodla psát po předchozích zkušenostech z online prostředí. Studovala mediá... [Více o autorovi]