Matka fotila dceru během prvního školního dne. Po prohlédnutí fotografie div na místě neomdlela

Dívka
Fotografie: Goniec

Fotografie z prvního školního dne často zachycují radost a nadšení, ale pro Brooke Mills se tento okamžik změnil v něco mnohem intenzivnějšího. 

Matka mladé dívky, ShaneJoy Mills, se rozhodla zvěčnit okamžik prvního školního dne své dcery, proto ji vybídla, aby se postavila před domem a zapózovala pro tento památeční snímek. Když si však fotografii následně prohlížela, narazila na detail, který způsobil, že jí běhal mráz po zádech.

Vzpomínka, která se změnila v horor

První školní den je pro mnohé rodiny jedním z těch zvláštních okamžiků, kdy se snaží zachytit krásné vzpomínky na růst jejich dětí, uvádí web Goniec. Tak to udělala i ShaneJoy Mills, která vyfotila svou dceru Brooke, když nastoupila do sedmé třídy. Na první pohled se zdálo, že fotka je typickou ukázkou radostného začátku nového školního roku, dívka s batohem stojí u stromu a usmívá se.

Ale v okamžiku, kdy ShaneJoy začala prohlížet fotografie, její radost rychle přerostla v šok. Při podrobnějším zkoumání si všimla malého, ale nebezpečného detailu, na kůře stromu se skrýval had. Jeho šupiny se dokonale slučovaly s kůrou stromu, což způsobilo, že plaz byl téměř neviditelný. Tento děsivý objev způsobil, že matka okamžitě zavolala svou dceru a s hrůzou ji požádala, aby se vzdálila od stromu.

Zima

Pokud najdete „neviditelnou“ kočku v obrázku, máte bystřejší zrak než 95 % Čechů. Uspějí jen géniové

Reakce matky a reakce veřejnosti

ShaneJoy Mills byla otřesená tím, co objevila. V rozhovoru pro místní stanici WRBL přiznala, že okamžitě pocítila obrovský strach: „Bože, to bylo strašné! Udělala jsem dvě fotky a teprve poté jsem si všimla hada. Okamžitě jsem zavolala na Brooke, aby se vzdálila od stromu. Jsem si jistá, že výraz mé tváře prozradil všechno, co jsem cítila,“ uvedla.

Had
Fotografie: Goniec

Fotografie, která zachytila tento dramatický okamžik, se rychle stala virální na sociálních sítích. Uživatelé internetu se snažili určit druh hada a diskutovali o možném nebezpečí. Většina lidí byla šokována, jak snadno mohlo být nebezpečné zvíře přehlédnuto. Příspěvek sdílený ShaneJoy se stal senzací a vyvolal širokou škálu reakcí od úžasu po pobavení.

Pro internetový magazín iEnigma se Pavlína rozhodla psát po předchozích zkušenostech z online prostředí. Studovala mediá... [Více o autorovi]