Podle těchto znaků poznáte, že vaše duše prošla reinkarnací. Tato traumata si nesete z minulého života

Reinkarnace
Fotografie: Pixabay

Věříte, že vaše duše prožila více než jeden život? Reinkarnace fascinuje lidstvo po celá staletí a nabízí odpovědi na otázky, které si klademe. Přinášíme pohled na to, jak minulé životy mohou formovat přítomnost.

Reinkarnace, známá též jako převtělování, je víra v to, že naše duše po smrti nezaniká, ale vstupuje do nového těla a pokračuje v existenci, uvádí web Vogue. Tento koncept je ústředním bodem v mnoha východních náboženstvích, jako je hinduismus, buddhismus, sikhismus a džinismus.

Nečekané pocity a vize

Často se stává, že pociťujeme nevysvětlitelné emoce, které nemají jasný původ. Můžeme se cítit smutní, úzkostní nebo osamělí, přestože v našem životě neexistuje zřejmý důvod. Hypnoterapeutka Fatima Muhtaseb se domnívá, že tyto emoce mohou pramenit z našich minulých životů. Představte si například, že se cítíte neustále pod tlakem, přestože máte pohodlný život. Možná jste v minulém životě byli jediným živitelem své rodiny a tento tlak jste si přenesli do současnosti. Skrze terapii minulých životů můžete identifikovat tyto kořeny a najít cestu k uzdravení.

Sny a déjà vu

Sny, které se nám zdají být až příliš realistické, nebo déjà vu, které zažíváme na místech, kde jsme nikdy nebyli, mohou být rovněž odrazem našich minulých zkušeností. Muhtaseb uvádí případy, kdy lidé v hypnóze vzpomínali na životy v jiných zemích a časech. Některé sny či vize z dětství mohou být vzpomínkami na minulé životy, které si naše duše uchovala. Tyto zážitky nás často vedou k touze po dalším poznání našich minulých inkarnací.

Chyby žena náhledový obrázek

Chyba, kterou v tomto obrázku najdete jako první, vám pomůže odhalit skryté aspekty vaší osobnosti

Neobvyklá mateřská znaménka a fyzické rysy

Někteří lidé věří, že mateřská znaménka mohou být fyzickým odrazem traumatu z minulého života. Americký psychiatr Dr. Ian Stevenson zkoumal případy dětí, které si pamatovaly minulé životy a měly mateřská znaménka odpovídající zraněním z jejich minulých inkarnací. Stejně tak mohou být určité fyzické rysy, které nejsou běžné v rodině, odrazem předchozích životů.

Dvě ruce
Fotografie: Huffpost

Neobyčejný talent a schopnosti

Skrytý talent, který se objeví z ničeho nic, může být dalším znakem, že vaše duše prožila minulý život. Někdy se stává, že dítě náhle projeví schopnost hrát na hudební nástroj, aniž by se to někdy učilo. Nebo může být schopné rychle se naučit cizí jazyk, který se zdá být pro něj přirozený. To může naznačovat, že tyto dovednosti byly přeneseny z minulého života, kdy byly součástí vaší duše.

Pro internetový magazín iEnigma se Pavlína rozhodla psát po předchozích zkušenostech z online prostředí. Studovala mediá... [Více o autorovi]