Muž tvrdí, že cestoval do roku 5000 a přinesl důkaz. Jeho fotografie odborníkům vytřela zrak

fotografie Los Angeles
Fotografie: Deshinewspost

Představte si, že cestujete 3 000 let do budoucnosti a vrátíte se s důkazem, který by mohl změnit pohled na budoucnost naší planety. Přesně to tvrdí muž jménem Edward.

Muž jménem Edward nedávno šokoval svět svým příběhem, který sdílel na YouTube kanálu „ApexTV”, uvádí web Deshinewspost. Tvrdí, že v roce 2004 byl vybrán pro přísně tajnou misi, která ho měla poslat na cestu časem. Cíl? Cesta do roku 5000. Podle jeho slov se ocitl v budoucnosti, kde byl svědkem apokalyptické scény, město Los Angeles, které známe dnes, bylo kompletně ponořeno pod vodou.

Tajemný cestovatel časem odhaluje své zážitky

Edwardova zkušenost však není jen o šokujícím vizuálním dojmu. Tvrdí, že se vrátil s fotografickým důkazem, který by měl podpořit jeho tvrzení. Fotografie, kterou údajně pořídil, zachycuje pohled na město ze dřevěné plošiny, která se tyčila nad zaplaveným městem. Podle Edwarda byla celá oblast pokrytá vodou a domy i budovy byly zcela zaplavené.

Edwardova mise

Edwardův příběh začíná v roce 2004, kdy byl údajně vyslán na misi, o které sám říká, že vás zcela ohromí. Podle jeho slov byl přesunutý na dřevěnou plošinu, odkud pozoroval město, které bylo kdysi Los Angeles. „Stál jsem na obrovské dřevěné plošině. Všechno kolem mě, včetně budov, bylo pod vodou. Uvědomil jsem si, že se nacházím v Los Angeles, ale celé město bylo zatopené,“ popisuje svůj zážitek.

Konec světa

Tyto události mohou ukončit veškerý život na Zemi. Odborníci varují před katastrofálními následky

Cestovatel
Fotografie: Deshinewspost

Na videu Edward pokračuje ve svém vyprávění a ukazuje fotografii, kterou pořídil. Tento snímek má být důkazem jeho cesty do budoucnosti. I když jeho tvář byla rozmazána a hlas pozměněn kvůli ochraně identity, jeho příběh si získal pozornost tisíců lidí, kteří se zajímají o možnosti cestování časem a budoucnost naší planety.

Další případy a reakce odborníků

Edward není jediným, kdo tvrdí, že cestoval časem. V minulosti se objevilo několik dalších osob, které sdílely své zážitky z údajného cestování do budoucnosti. Například na TikToku se objevil uživatel, který tvrdil, že ve vzdálené budoucnosti zahlédl mimozemské druhy, které měly vést válku proti lidstvu. Tyto příběhy často vyvolávají debaty a spekulace mezi nadšenci i skeptiky.

Navzdory tomu, co Edward a další cestovatelé časem tvrdí, většina odborníků zůstává k těmto příběhům skeptická. Organizace, které se specializují na zkoumání paranormálních jevů, upozorňují, že podobná tvrzení jsou spíše produktem fikce než skutečným vědeckým objevem. Podle nich se takové příběhy vyskytují převážně v knihách a filmech, nikoli v realitě.

Pro internetový magazín iEnigma se Pavlína rozhodla psát po předchozích zkušenostech z online prostředí. Studovala mediá... [Více o autorovi]