Strašidelně přesný věštec předpověděl přelomový okamžik, který nastane v roce 2028

Planeta a mraky
Fotografie: Pixabay

Brazilský věštec přichází s novou šokující prognózou. Tvrdí, že rok 2028 bude znamenat přelomový okamžik v dějinách lidstva.

Brazilský věštec Athos Salomé se dostal do povědomí široké veřejnosti díky svým předpovědím, které se doslova naplnily, uvádí web Extra. Jeho slova se potvrzují nejen u událostí, které by jen málokdo dokázal předvídat, jako byla smrt královny Alžběty II. či koupě Twitteru Elonem Muskem, ale i u sportovních výsledků, včetně triumfu Španělska na evropském fotbalovém šampionátu.

Základ jeho předpovědi

Athos Salomé tvrdí, že rok 2028 přinese obrovskou změnu v našem chápání vesmíru. Právě v tomto roce by mělo dojít k odhalení, že mezi námi žijí bytosti z jiných planet. Salomé se opírá o nejnovější vědecké poznatky, které naznačují, že takový scénář je reálnější, než jsme si dosud představovali. „Rok 2028 bude významným milníkem, kdy se lidstvo poprvé setká s obyvateli jiných planet,“ prohlásil Salomé pro web DailyStar.

Salomého předpovědi nejsou pouhé výmysly či fantazie. Zakládá je na vědeckých objevech, které v poslední době přinesly nové poznatky o životě na naší planetě. Jedním z klíčových objevů je takzvaný temný kyslík, který může vznikat i v naprosté tmě na mořském dně, což zcela mění naše dosavadní chápání biologických procesů.

fotografie Los Angeles

Muž tvrdí, že cestoval do roku 5000 a přinesl důkaz. Jeho fotografie odborníkům vytřela zrak

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Athos Salomé (@athos_salome)

Tento objev, na který upozornil vědec Andrew Sweetman a jeho tým, dokazuje, že život může existovat i v podmínkách, které jsme dosud považovali za neobyvatelné. A to právě díky možnosti vzniku kyslíku i na dříve netušených místech. Na ověření pravdivosti této věštby si nemusíme počkat příliš dlouho, rozhodně by se však jednalo o přelomovou chvíli v dějinách lidstva.

Pro internetový magazín iEnigma se Pavlína rozhodla psát po předchozích zkušenostech z online prostředí. Studovala mediá... [Více o autorovi]